Стапете во контакт

+389 70 288 191
+389 71 305 989

admin@organskimed.mk
cerin_kiro@yahoo.com

Село Танатарци
2000 Штип

Мапа од нашиот пчеларник

    Пишете ни слободно

    За сите информации околу Органскиот мед, околу органското пчеларење, слободно не контактирајте.
    Сакате да преминете во Органски пчеларник прашајте за совет, ви треба совет околу пчеларењето, не двоумете се.

    Бидете слободни да ни се обратите, ви стоиме на располагање.