Terms & Conditions

Правилата и условите на нашата продавница се следни:

За секој купен производ добивате гаранција за квалитет, т.е. Сертификат за органски мед и органски производи.
Секоја пратка е соодветно спакувана за достава по карго пошта.
Доколку има било каква забелешка или грешка од наша страна ние ја корегираме на наша сметка.
Поштата одговара за сите пратки кои се испратени, за сигурна достава на секоја пратка, доколку има оштетувања и слично при транспортот, ние испраќаме нова пратка до вас, додека поштата го покрива делот околу штетата и новата достава.
Купената роба неможе да биде вратена и заменета, бидејки се работи за специфична материја која по отворањето не подлежи на никаква гаранција за квалитет и сигурност.
За било какви прашања и забелешки ви стоиме на располагање.

Тимот на Органско пчеларство Димитров.
admin@organskimed.mk
071 305 989