Sale!

Лабело Органски восок (вазелин)

90.00ден

Вазелин лабело со органски восок за усни или други делови на телото, за омекнување и зазадравување на вашата кожа. Може да се применува и за раце. Докажано многупати, брзо ја регенерира кожата и ја прави мека и млада.

Вазелин лабело со органски восок за усни или други делови на телото, за омекнување и зазадравување на вашата кожа. Може да се применува и за раце. Докажано многупати, брзо ја регенерира кожата и ја прави мека и млада.
Состав: Органски пчелин восок, кокосово масло.