Органски поленов прав 100 г.

390.00ден

Оргнаски поленов прав собран од пчелно семејство.

Availability: 20 in stock

Оргнаски поленов прав собран од пчелно семејство. Секоја плеча која се врака од паша, т.е. од преубавите цветови е натоварена со поленов прав, пред да влезе во кукиштето го истоварува поленовиот прав.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Органски поленов прав 100 г.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *