Sale!

Матичен Млеч 10 г.

2,100.00ден

Матичниот млеч е најхранливата состојка која постои на планетата Земја.
Чист Матичен млеч, спакуван во пластичен сад обложен со восок во внатрешноста.

Availability: 1 in stock

Матичниот млеч е најхранливата состојка која постои на планетата Земја.
Се консумира и измешан со мед бидејки млечот е силно концентрирана состојка, често се случува доколку се внесе поголемо количество во организмот, тој сам да го исфрли вишокот.
Матичниот млеч чист се консумира со едно лизнување на ден.
Со матичен млеч пчелите ја хранат својата мајка Матица, затоа таа живее 10 пати повеќе од обичните пчели.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Матичен Млеч 10 г.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *