Sale!

Прополис со вода 10-20 мл.

100.00ден200.00ден

Раствор на прополис со дестилирана вода, препорачано за деца.

SKU: N/A Category:

Раствор на прополис со дестилирана вода, препорачано за деца, пакувано во мали шишенца лесно за употреба. Прополисот е еден од најголемите непријатели на вирусите и бактериите, таканаречен чистач. Најповолна употреба е со рествор, прскање во усната шуплина во грлото, може да се става и на рани, на загноени места и слично.

Прополис со Вода / 3 пакувања

Шишенце 10 мл., Шишенце Спреј 10 мл., Шишенце Спреј 20 мл/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прополис со вода 10-20 мл.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *