Sale!

Прополис со алкохол 10 – 20 мл.

100.00ден200.00ден

Раствор на прополис со алкохол

SKU: N/A Category:

Раствор на прополис со алкохол во шишенцa од три различни пакувања. Пропочисто е најдобриот прилоредн прочистувач на бактерии и вируси. Можете да го порачање со мало шишенце на капки и шишенца со спреј.

Прополис со Алкохол / Одбери пакување

Шишенце 10 мл, Шишенце спреј 10 мл., Шишенце спреј 20 мл.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прополис со алкохол 10 – 20 мл.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *