Sale!

Органски мед рамка со саке

1,000.00ден

Рамка директно извадена од пчеларникот, со сакде направено од самите пчели.
Диретно од природата. тежина од 1,5 – 2,5 кг. со рамка.

Availability: 2 in stock

Рамка директно извадена од пчеларникот, со сакде направено од самите пчели.
Диретно од природата. тежина од 1,5 – 2,5 кг. со рамка.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Органски мед рамка со саке”

Your email address will not be published. Required fields are marked *