Sale!

Мед со путер од Индиски ореви

490.00ден930.00ден

Свежо цеден путер од индиски ореви измешано со Органски мед и какао, неодолива комбинација, најкусниот здрав путер кој некогаш сте го пробале.

Свежо цеден путер од индиски ореви измешано со Органски мед и какао, неодолива комбинација, најкусниот здрав путер кој некогаш сте го пробале.

Тежина

"400 грама", 900 грама"