Sale!

Мед со цимет 900 г.

890.00ден

Органски мед помешан со цимет е неверојатна комбинација која не само што служи за превенција и добар имунитет, може да ги излечи сите болести.
Мешавината на мед и цимет со векови се сметала како лек за секоја болест. Некогаш се верувало дека оваа совршена комбинација може да го врати видот на слепите, па дури и да ги оживее мртвите.

Органски мед помешан со цимет е неверојатна комбинација која не само што служи за превенција и добар имунитет, може да ги излечи сите болести.
Мешавината на мед и цимет со векови се сметала како лек за секоја болест. Некогаш се верувало дека оваа совршена комбинација може да го врати видот на слепите, па дури и да ги оживее мртвите.

Денес оваа комбинација се смета за најблаготворен дар на природата и овој еликсир со векови се користи за лечење на сите болести.

Срцеви болести, Артритис, Холестерол, Настинки, Кардиоваскуларни болести, Долговечност и вечна младост.

Оваа комбинација можете да ја консумирате 1-2 кафени лажички на ден, препорачано е наутро или можете да ја мачкате на леб и секое утро да јадете по едно парче леб намачкан со овој превкусен микс.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мед со цимет 900 г.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *