Sale!

Органски мед и Матичен Млеч 400г.

1,500.00ден

Матичниот млеч е најхранливата состојка која постои на планетата Земја.
Спакуван  и измешан со мед во тегла од 400 грама.

Availability: 1 in stock

Матичниот млеч е најхранливата состојка која постои на планетата Земја.
Спакуван и измешан со мед во тегла од 400 грама.
Препорачано е да се консумира измешано со мед бидејки млечот е силно концентрирана состојка, често се случува доколку се внесе поголемо количество во организмот, тој сам да го исфрли вишокот.
Матичниот млеч се консумира како терапија 1-2 кафени лажичка на ден, еден месец се консумира еден месец се одмора.
Рок на траење до 1 година.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Органски мед и Матичен Млеч 400г.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *