Sale!

Органски Мед 2*900 г.

1,580.00ден1,660.00ден

Органски мед во пакување од 2 тегли од по 900 грама, спакуван во кутија.
Ливадски или шумски можете да одберете или комбинација по една тегла
Сертифициран органски мед, Пчераник на 670 метри надморска висина,
Пчеларник во недопрена природа, одачечен 5 километри од магистрален пат и од секакви грандски загадувачи и било какви насади и штетни влијанија.

SKU: N/A Category:

Органски мед во пакување од 2 тегли од по 900 грама, спакуван во кутија.

Ливадски или шумски можете да одберете или комбинација по една тегла
Сертифициран органски мед, Пчеларник на 670 метри надморска висина,
Пчеларник во недопрена природа, одачечен 5 километри од магистрален пат и од секакви грандски загадувачи и било какви насади и штетни влијанија.

Weight N/A
Органски мед

Ливандски 2 тегли, Шумски 2 тегли, Комбинација по една тегла

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Органски Мед 2*900 г.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *