Органски Мед 900 gг.

850.00ден890.00ден

Чист Ливадски  и Шумски Органски Мед.
Сертифициран органски мед, Пчераник на 670 метри надморска висина,
Пчеларник во недопрена природа, одачечен 5 километри од магистрален пат и од секакви грандски загадувачи и било какви насади и штетни влијанија.
Година на берба 2019, Локација на пчеларник, Село Танатарци кое се наоѓа на 26 км од Штип.

Ливадски и Шумски Органски Мед.
Сертифициран органски мед, Пчеларник на 670 метри надморска висина,
Пчеларник во недопрена природа, одачечен 5 километри од магистрален пат и од секакви грандски загадувачи и било какви насади и штетни влијанија.
Година на берба 2019.
Место Село Танатарци.

Weight N/A
Органски мед

Без Дрвена Лажица, Дрвена лажичка

Тип на Органски мед

Ливадски, Шумски

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Органски Мед 900 gг.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *