Sale!

Мед со Куркума 900 г.

890.00ден

Комбинација на Органски Мед со Куркума е необјасниво моќна супстанца.
Бројни студија утврдиле дека куркумата има значително позитивно дејство врз човековото тело, ги намалува воспаленијата, ги регулира дигестивните тегоби, според некои истражувања дури лечи и рак.

Куркумата ја штити нашата ДНК, влијае на над 700 гени и лечи повеке од 160 болести.

Куркумата во моментот е најраспространетиот зачин во светот, но покрај тоа со векови се користела во алтернативната медицина.
Комбинација на Органски Мед со Куркума е необјасниво моќна супстанца.
Бројни студија утврдиле дека куркумата има значително позитивно дејство врз човековото тело, ги намалува воспаленијата, ги регулира дигестивните тегоби, според некои истражувања дури лечи и рак.

Куркумата ја штити нашата ДНК, влијае на над 700 гени и лечи повеке од 160 болести.
Се консумира, наутро на гладен стомак по една кафена лажичка.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мед со Куркума 900 г.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *