Sale!

Мед со јаткасти плодови 900 г.

850.00ден

Органски мед со јаткасти плодови.
Медот во комбинација со ореви, бадеми, лешници и додаток на суво грозје и урма  има значително поголемо хранливо дејство.

Органски мед со јаткасти плодови.
Медот во комбинација со ореви, бадеми, лешници и додаток на суво грозје и урма  има значително поголемо хранливо дејство.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мед со јаткасти плодови 900 г.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *