Sale!

Мед со ѓумбир и лимон 400 г.

550.00ден

Органски мед со ѓумбир и лимон. најмногу на топењето масти и одржување на витка линија.

Органски мед со ѓумбир и лимон. најмногу на топењето масти и одржување на витка линија.

Ѓумбирот е богат со етерични масла, калиум, манган, бакар, магнезиум и витамин Б , во комбинација со мед и лимон, го снабдува нашето тело со вистинска “енергетска бомба” . Ѓумбирот се користи како храна од античките времиња и неговата примена е многу широка.

Ѓумбирот, мед и лимон како лек ја покажале нивната ефикасност во античко време. Позитивните искуства придонесоа за фактот дека денес речиси секој има мал ѓумбир во каква било форма во нивното домаќинство.
Оваа комбинација исто така го зајакнува имунитетот, позитивно делува на настинка, кашлица, течење на нос и болки во грлото.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мед со ѓумбир и лимон 400 г.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *